Betaling & Verzending
Verzending vanuit Nederland Betalen via iDeal, Bancontact & SEPA
Traditionele Bamboe Matcha Klopper - Chasen
Direct leverbaar

Traditionele Bamboe Matcha Klopper - Chasen

Artikelnummer: MP-107
Direct leverbaar 130 stuks verkocht
15,95

Slim combineren

Matcha klopper houder - Mint Groen - Kusenaoshi
Mint groene Matcha Klopper Houder
€7,95
stuks
Direct leverbaar

De Matcha klopper, in het Japans een Chasen genoemd, is een natuurlijk handgemaakt product. Er zitten ongeveer 100 borstelhaartjes op waarmee je de Matcha poeder binnen no-time oplost in heet water zonder dat er klontjes worden gevormd. Daarnaast zorgen de vele haartjes, en een snelle klopbeweging, ervoor dat er een mooie schuimlaag op de thee komt.

Voordat je de Matcha opklopt is het belangrijk dat je deze even onder stromend water houdt zodat de haartjes soepeler worden. Hiermee voorkom je dat deze vroegtijdig afbreken.

Na gebruik kun je de Matcha klopper afspoelen met stromend water totdat alle Matcha poeder van de borstelhaartjes verdwenen is. Na het schoonmaken is het belangrijk dat de Matcha klopper in de open lucht kan opdrogen. Bewaar de vochtige klopper niet in de afgesloten cilinder waarin deze is geleverd. Bamboe is namelijk een natuurproduct dat bij langdurige blootstelling aan vocht kan gaan schimmelen.

Om de originele vorm in takt te houden is het aan te raden om ook de Matcha klopper houder aan te schaffen. Je kunt de Matcha klopper simpelweg op deze houder schuiven zodat de vorm behouden blijft en de klopper gelijkmatig kan opdrogen. Daarnaast staat het ook erg decoratief op het keukenblad.

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product geplaatst.

Aanbevolen producten