Betaling & Verzending
Verzending vanuit Nederland Betalen via iDeal, Bancontact & SEPA
Bamboe Matcha lepel - Chashaku
Direct leverbaar

Bamboe Matcha lepel - Chashaku

Artikelnummer: MP-109
Direct leverbaar 84 stuks verkocht
4,95

Staffelkorting

Aantal Stukprijs
1 - 2 stuks €4,95
3 + €3,95

Met de bamboe Matcha lepel doseer je heel makkelijk de juiste hoeveelheid Matcha poeder voor het maken van thee. Doordat het uiteinde van de lepel gebogen is heb je telkens dezelfde hoeveelheid Matcha te pakken.

Matcha lepel gebruiken
Zorg voor het opscheppen dat de lepel helemaal droog is. Een volle lepel Matcha poeder staat gelijk aan ongeveer 1 tot 1.3 gram. Voor het maken van een standaard thee kun je dus een volle lepel mengen met 60 ml water.

Het voordeel van deze lepel ten opzichte van een theelepel is dat je nooit meer dan 1.3 gram kunt opscheppen en dat je het poeder niet samendrukt. Dat laatste is vooral erg belangrijk. Als je bijvoorbeeld een afgestreken theelepel gebruikt kan het zijn dat het poeder wordt samengedrukt in de theelepel waardoor je een te grote hoeveelheid hebt. Hierdoor weet je nog steeds niet of je te veel of te weinig Matcha poeder hebt opgeschept.

De bamboe lepel schoonmaken
Om de Matcha lepel schoon te maken kun je deze afspoelen met warm water en daarna meteen drogen met een doek. De lepel is niet vaatwasserbestendig en mag niet in een gesloten verpakking bewaard worden.

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product geplaatst.

Aanbevolen producten