Dunne Matcha thee maken - Usucha
Dit is het traditionele Japanse recept voor het bereiden van dunne Matcha thee, ook wel Usucha genoemd. Begin de dag fris en gezond met een lekker kopje Matcha! Hieronder is stap voor stap uitgelegd hoe je Matcha Usucha kunt maken in slechts 4 stappen.
Ingrediënten en benodigdheden voor Matcha Usucha
- 2 gram Matcha Excellent
- 120ml Heet water (80 graden Celsius)
- Bamboe klopper (Chasen)
- Matcha scheplepel (Chashaku)
- Chawan of kleine kom
Hoe maak je een traditionele Matcha Usucha?


Matcha klopper bamboe (100 haartjes)
5 / 5
20 Beoordelingen
Op voorraad
Staffelkorting
692 stuks verkocht
€15,95

Bamboe Matcha lepel - Chashaku
5 / 5
14 Beoordelingen
Op voorraad
Staffelkorting
515 stuks verkocht
€4,95


Matcha klopper houder - Mint Groen - Kusenaoshi
5 / 5
11 Beoordelingen
Op voorraad
327 stuks verkocht
€8,95