Betaling & Verzending
Verzending vanuit Nederland Betalen via iDeal, Bancontact & SEPA
100 gram Matchazuki Classic - Japanse Matcha poeder
Direct leverbaar

100 gram Matchazuki Classic - Japanse Matcha poeder

Artikelnummer: 8857124978027
Direct leverbaar
27,-

Staffelkorting

Aantal Stukprijs
1 stuks €27,00
2 + €25,00

Matchazuki Classic is een culinaire Matcha poeder van kookkwaliteit die uitstekend geschikt is om te verwerken in cakes, pannenkoeken, koekjes en dergelijke. Deze Matcha is de goedkoopste in ons assortiment en van prima kwaliteit om mee te bakken. Aangezien deze Matcha bitter van smaak is raden wij aan om deze niet puur te drinken.

Eigenschappen van Matchazuki Classic

Deze culinaire Matcha heeft een licht groene kleur en is iets bitter van smaak. Deze bittere smaak kan eenvoudig gemaskeerd worden door deze te vermengen met andere ingrediënten zoals bijvoorbeeld melk, en daardoor geschikt is voor allerlei culinaire gerechten.

Culinaire Matcha is gemaakt van de theebladeren afkomstig van de derde pluk van het seizoen. Doordat de theebladeren wat ouder zijn hebben ze een iets bittere smaak en zijn ze niet zo intens groen van kleur als drinkkwaliteit Matcha. Deze lagere kwaliteit wil niet zeggen dat het slecht is, maar juist een andere toepassing heeft, namelijk: blenden en bakken. Daarbij is de culinaire Matcha ook een stuk goedkoper.

Inhoud van de verpakking

De inhoud van de verpakking is 100 gram pure culinaire kwaliteit Matcha poeder zonder toevoegingen. Hoeveel gerechten je ermee kunt maken hangt af waarin je het gebruikt en hoeveel je nodig hebt. Dat kan bijvoorbeeld zijn: 35 Matcha Lattes, 20 tot 25 cakes, 250 pannenkoeken of 600 koekjes.

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product geplaatst.

Aanbevolen producten