Betaling & Verzending
Verzending vanuit Nederland Betalen via iDeal, Bancontact & SEPA
40 gram Matchazuki Classic - Japanse Matcha poeder
Direct leverbaar

40 gram Matchazuki Classic - Japanse Matcha poeder

Artikelnummer: 8857124978157
Direct leverbaar
15,-

Staffelkorting

Aantal Stukprijs
1 stuks €15,00
2 + €12,50

Matchazuki Classic is een culinaire Matcha poeder van kookkwaliteit die uitstekend geschikt is om te verwerken in cakes, pannenkoeken, koekjes en dergelijke. Deze Matcha is de goedkoopste in ons assortiment en van prima kwaliteit om mee te bakken. Aangezien deze Matcha bitter van smaak is raden wij aan om deze niet puur te drinken.

Eigenschappen van Matchazuki Classic

Deze culinaire Matcha heeft een licht groene kleur en is iets bitter van smaak. Deze bittere smaak kan eenvoudig gemaskeerd worden door deze te vermengen met andere ingrediënten zoals bijvoorbeeld melk, en daardoor geschikt is voor allerlei culinaire gerechten.

Culinaire Matcha is gemaakt van de theebladeren afkomstig van de derde pluk van het seizoen. Doordat de theebladeren wat ouder zijn hebben ze een iets bittere smaak en zijn ze niet zo intens groen van kleur als drinkkwaliteit Matcha. Deze lagere kwaliteit wil niet zeggen dat het slecht is, maar juist een andere toepassing heeft, namelijk: blenden en bakken. Daarbij is de culinaire Matcha ook een stuk goedkoper.

Inhoud van de verpakking

De inhoud van de verpakking is 40 gram pure culinaire kwaliteit Matcha poeder zonder toevoegingen. Hoeveel gerechten je ermee kunt maken hangt af waarin je het gebruikt en hoeveel je nodig hebt. Dat kan bijvoorbeeld zijn: 15 Matcha Lattes, 8 tot 10 cakes, 100 pannenkoeken of 250 koekjes.

Wij hebben ook een verpakking van 100 gram die in verhouding goedkoper is. Als je regelmatig Matcha gebruikt dan is de grotere verpakking aan te raden.

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product geplaatst.

Aanbevolen producten