Betaling & Verzending
Verzending vanuit Nederland Betalen via iDeal, Bancontact & SEPA
40 gram Matchazuki Hojicha poeder - Geroosterde Matcha thee
Direct leverbaar

40 gram Matchazuki Hojicha poeder - Geroosterde Matcha thee

Artikelnummer: 8857124978164
Direct leverbaar 24 stuks verkocht
12,-

Matchazuki Hojicha is een gemalen en geroosterde groene thee die kan worden opgelost in water en melk. Je kunt deze thee puur drinken, een heerlijke Hojicha Latte van maken, of zelfs culinair toepassen!

Doordat Hojicha poeder geroosterd is heeft deze een bruine kleur en bevat minder cafeïne dan een groene Matcha. De smaak van Hojicha is zacht en zoet met een nootachtig aroma dat door het roosteren naar voren komt. Ook is deze thee niet bitter van smaak waardoor deze zich makkelijk laat drinken. Door het lage cafeïne gehalte kun je de thee ook in de avond drinken.

De nootachtige smaak die Hojicha thee heeft kan uitstekend worden gecombineerd met karamel of cacao, waardoor je erg lekkere drankjes en gebakjes kunt maken. Denk bijvoorbeeld aan een Hojicha Latte met karamel of een Hojicha Chocolade cake.

Inhoud van de verpakking

De inhoud van de verpakking is 40 gram pure Hojicha poeder zonder toevoegingen. Hoeveel gerechten je ermee kunt maken hangt af waarin je het gebruikt en hoeveel je nodig hebt.

Wij hebben ook een verpakking van 100 gram die in verhouding goedkoper is. Als je regelmatig Matcha gebruikt dan is de grotere verpakking aan te raden.

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product geplaatst.

Aanbevolen producten