Betaling & Verzending
Verzending vanuit Nederland Betalen via iDeal, Bancontact & SEPA
40 gram Matchazuki Medium - Japanse Matcha poeder
Direct leverbaar

40 gram Matchazuki Medium - Japanse Matcha poeder

Artikelnummer: 8857124978140
Direct leverbaar 19 stuks verkocht
19,-

Staffelkorting

Aantal Stukprijs
1 stuks €19,00
2 + €18,00

Matcha poeder kopen die geschikt is om puur te drinken of om mee te blenden? Maak kennis met Matchazuki Medium: een Japanse Matcha poeder die je puur kunt drinken als thee, of makkelijk kunt blenden met andere ingrediënten. Onze favoriete toepassing voor deze Matcha poeder is de Matcha Latte!

Deze Matcha valt in de categorie ‘Premium’ en zit wat betreft kwaliteit net iets onder de Matchazuki Excellent (onze beste Matcha). Hierdoor is deze ook goedkoper in aanschaf, maar nog steeds van hoge kwaliteit, lekker van smaak en mooi groen van kleur.

Eigenschappen van Matchazuki Medium

De smaak van deze Japanse Matcha poeder kan omschreven worden als licht zoet met een aanwezige umami smaak en een licht bittere ondertoon. Als je deze licht bittere smaak niet vervelend vindt, dan kun je deze Matcha prima gebruiken om puur te drinken als thee.

Wij vinden dat de Matchazuki Medium het beste als Matcha Latte poeder toegepast kan worden. Door deze te vermengen met melk wordt de Matcha een stuk zachter van smaak én je proeft nog steeds de echte Matcha: een win-win situatie dus. Voor de beginner is deze kwaliteit perfect om kennis te maken met Matcha.

Ook kun je deze Matcha poeder mengen met andere ingrediënten om bijvoorbeeld pudding of cakes te maken waarbij de Matcha smaak duidelijk naar voren moet komen.

De inhoud van de verpakking is 40 gram pure Matcha poeder zonder toevoegingen. Afhankelijk van de sterkte waarmee je de Matcha thee drinkt kun je hier ongeveer 25 tot 40 kopjes thee uit halen, of ca. 15 Matcha Lattes.

Wij hebben ook een verpakking van 100 gram die in verhouding goedkoper is. Als je regelmatig Matcha gebruikt dan is de grotere verpakking aan te raden.

Om een heerlijke Matcha Latte te maken los je 3 gram, ongeveer anderhalve theelepel, Matchazuki Medium Matcha poeder op in 30 ml heet water van 80 graden. Voeg daarna 120 ml warme, of opgeschuimde, melk toe. Voeg eventueel wat siroop of honing toe om de Matcha Latte zoeter te maken.

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product geplaatst.

Aanbevolen producten