Matcha Medium - Voor Matcha Latte
4.9 / 5 van 14 BeoordelingenPerfect voor een Matcha Latte
Beste prijs/kwaliteit Op voorraad
Staffelkorting |
---|
_Self (id: 15281) Tree [2]
Stock: 45 Price stack count: 1 Stack #0: Amount 1 = 31_Variant L1 (id: 2) Leaf [0]
Stock: 29 Price stack count: 1 Stack #0: Amount 1 = 40_Variant L1 (id: 11) Leaf [0]
Stock: 16 Price stack count: 1 Stack #0: Amount 1 = 21Matcha poeder kopen die geschikt is om puur te drinken of om mee te blenden? Maak kennis met Matcha Medium: een Japanse Matcha poeder die je puur kunt drinken als thee, of makkelijk kunt blenden met andere ingrediënten. Onze favoriete toepassing voor deze Matcha poeder is de Matcha Latte!
Deze Matcha valt in de categorie ‘Premium’ en zit wat betreft kwaliteit net iets onder de Matcha Excellent (onze beste Matcha). Hierdoor is deze ook goedkoper in aanschaf, maar nog steeds van hoge kwaliteit, lekker van smaak en mooi groen van kleur.
Eigenschappen van Matcha Medium
De smaak van deze Japanse Matcha poeder kan omschreven worden als licht zoet met een aanwezige umami smaak en een licht bittere ondertoon. Als je deze licht bittere smaak niet vervelend vindt, dan kun je deze Matcha prima gebruiken om puur te drinken als thee.
Wij vinden dat de Matcha Medium het beste als Matcha Latte poeder toegepast kan worden. Door deze te vermengen met melk wordt de Matcha een stuk zachter van smaak én je proeft nog steeds de echte Matcha: een win-win situatie dus. Voor de beginner is deze kwaliteit perfect om kennis te maken met Matcha.
Ook kun je deze Matcha poeder mengen met andere ingrediënten om bijvoorbeeld pudding of cakes te maken waarbij de Matcha smaak duidelijk naar voren moet komen.
De Matcha Medium Matcha poeder is verkrijgbaar in een verpakking van 40 gram en 100 gram.
Afhankelijk van de sterkte waarmee je de Matcha drinkt, kun je uit een verpakking van 100 gram ongeveer 60 tot 100 kopjes thee uit halen, of 35 Matcha Lattes.
Het maken van een Matcha Latte met onze Matcha Medium is zeer eenvoudig. Zo ga je te werk:
- Zeef 3 gram matchapoeder in een kom, bijvoorkeur een chawan.
- Voeg 30 ml heet water toe van 70-80 graden. Zeker geen kokend water gebruiken.
- Klop het geheel schuimig in 20 tot 30 seconden met een matcha klopper.
- Voeg vervolgens 120 ml warme of koude melk toe en roer het een keer goed door
- Schenk het in een glas en genieten maar!
Voeg eventueel suiker, siroop, honing of gecondenseerde melk toe om de Matcha Latte iets zoeter te maken. Dit kan de licht bittere ondertoon neutraliseren.
Beoordelingen van klanten die dit product hebben gekocht, vind je hieronder.









Aanbevolen producten







